en
sadaya Kategori
en

wartos

Anjeun aya didieu : imah /wartos

The Médis Vehicle, Naon Aranjeunna Hayang - Luanchuan

waktu : 2019-04-03 hits :

Leuwih sababaraha taun katukang, beuki loba mobile kandaraan médis geus dipindahkeun tina ORICH Alat Médis ka dayeuh, desa, Pertambangan, sarta wates ... konsumén The dibeuli geus jadi leuwih beragam, saperti komisi kaséhatan sarta KB, rumah sakit, puseur ujian fisik, Departemén logistik umum, nu cross beureum, sarta usaha ..., anu gaduh pangabutuh béda jeung misi béda. Ngan eta jelema anu peryogi kandaraan médis terang nilai maranéhna.

Dina sasih Méi 2017, Luanchuan County invested RMB 2 juta leuwih, sarta ditugaskeun Luanchuan Jalma \ 's Rumah Sakit sarta Rumah Sakit Luanchuan Tradisional Kedokteran mun babarengan mésér dua kandaraan ujian fisik multifunctional ti ORICH Alat Médis ku prinsip milih kaluar ti pangalusna tina pangalusna.



Luanchuan County

Aya loba pagunungan bari lemahna kirang di Luanchuan. "The budak leumpang turun gunung, katresna nikah ti gunung, jeung heubeul nu nyanggap di gunung” mangrupa pedaran leres tina kahirupan di Luanchuan. Ieuh, jasa médis nu dipeungpeuk kaluar kusabab jalan gunung beurat. Utamana pikeun maranéhanana kokolot sayang kosong, hese meunang perlakuan timely dina acara kaayaan darurat. kituna, lembaga anu ngurus médis preventif hal penting. Na ukur beungeut mimiti na diagnosis mimiti, tiasa perlakuan mimiti na recovery mimiti lumangsung

Di 2017, Pamaréntah Luanchuan dilaksanakeun dina alleviation kamiskinan akurat jeung proyék benefit médis nyadiakeun pamariksaan fisik bébas pikeun jalma manula leuwih 60 jeung désa goréng. gunung mangrupa halangan pikeun aranjeunna nungkulan.

Kumaha t keur mindahkeun puseur ujian fisik kana gunung?

A wahana médis mobile témbal téh.

ORICH Médis Deviceis produsén profésional tutumpakan médis mobile jeung alat diagnostik médis radioaktif, jeung ngan parusahaan di Cina nu achieves produksi sinkron kacida sistimatis dina widang radiasi na medicaltreatment mobile. Sumawona, eta owns leyuran rumah sakit mobile lengkep. Kami pinuh sadar yen "kustomisasi” teh jiwa tutumpakan médis mobile. Di ORICH Alat Médis, euweuh dua kandaraan médis mobile anu persis sarua. jasa kami ngamimitian ti panggero rundingan heula.


Dumasar rencana ieu, 16 pamariksaan rutin kayaning pilem X-ray, rutin getih, B ultrasound, electrocardiogram, jsb. bisa réngsé dina kendaraan di hiji wanci.

Salaku tambahan, dumasar kana kabutuhan sabenerna Luanchuan proyék benefit médis, kami ngajangkepkeun sistem profésional di handap pikeun Luanchuan wahana médis:

Protectiveroomsin aréa radiasi profésional

Dina panempoan kedap-waktos jeung proyék benefit médis beurat-tugas, ukuran pelindung sahiji staf médis nu dicokot. Sarta rarancang terpadu tina rorongkong baja tur kerangka awakna diadopsi keur aréa radiasi ka éféktif nyegah radiasi sinar.

Sistim optimasi lingkungan interior

Salila proyék benefit médis Luanchuan, dina pandangan tina angka nu gede ngarupakeun examiners médis manula, kandaraan médis nu dilengkepan sistem optimasi lingkungan interior nepi éféktif purify, ngajadikeun steril, dehumidify, tiis, atanapi panas hawa, tur mastikeun hawa seger di wahana dina kaayaan aliran riungan badag.

Calakan Sistim catu daya-tegangan tinggi timer adaptif

Dina panempoan kaayaanana rumit sarta kasar tina catu daya di daerah terpencil, kandaraan anu dilengkepan hiji sistem catu daya-tegangan tinggi timer adaptif calakan, nu teu ngan cocog sareng kakuatan industri 380V sarta kakuatan sipil 220V, tapi ogé ensures yén alat médis on kandaraan médis berpungsi ogé dina kaayaan ngarugikeun kayaning leuwih luhur, kaayaanana leuwih-lemah sareng stabil.

platform Intelligentvideocloud

Rupa-rupa layanan awan médis, kayaning diagnosis awan, pilem awan, gudang awan, booking awan, sarta rundingan awan, jsb. Anu disadiakeun pikeun ngadegkeun Tumbu héjo antara penderita, rumah sakit, sarta ahli.

dina Juli 2017, kandaraan husus keur ujian kaséhatan Luanchuan ieu sacara resmi dikirimkeun.



wahana médis handoverceremonybetween Luanchuan na ORICH Alat médis



Mr. Nie, Diréktur Kaséhatan tur Komisi KB, Mr. Li, Présidén Bapaanchuan Jalma \ 's Rumah Sakit, jeung Bapak. Ding, presiden Rumah Sakit Tradisional Luanchuan dihadiran upacara handover



aréa hanca pedalaman ORICH kaséhatan multifunctional ujian wahana

Luanchuan invested RMB 10.3 juta nyadiakeun ujian fisik bébas pikeun leuwih ti 50,000 jalma manula umur leuwih 60 jeung désa goréng. Dua kandaraan médis nu dipaké pikeun ngalakukeun pamariksaan fisik bébas pikeun leuwih ti 40,000 jalma manula, nu narima ngajen alus ti News Agénsi circles.Xinhua éksklusif dilaporkeun eta dina kaca hareup na Xinhua Daily Telegraph.



Hareup-pagereportof Xinhua News Agénsi
Bébas Vehicle Médis drive kana Désa Leutik

 

ORICH wahana médis di Huangbai Désa, Miaozi Town, Luanchuan County



ujian X-ray on wahana médis



ujian ultrasound on wahana médis



ujian ECG on wahana médis

 

ukur tekanan getih pikeun désa


ujian getih pikeun désa
Tingal Jumlah Médis sarta Kaséhatan Nasional Lembaga di Tungtung Méi 2017 dikaluarkeun ku Émbaran Center Statistical of Kaséhatan Nasional sarta Komisi KB, ku tungtung Méi 2017, jumlah institusi médis sarta kaséhatan sabudeureun nagara kungsi ngahontal 988,000. However, sababaraha daerah terpencil, jasa médis kénéh pikaresepeun. kaayaan geus invested pisan mésér alat médis. Dina loba widang, éta rumah sakit county-tingkat geus dilengkepan rupa alat médis tinggi-tungtung, kayaning CT, NMR na MBI. However, disSanajann ku sababaraha faktor pajeulit kayaning lalulintas, loba jalma di tingkat primér boga aksés kana jasa médis. Institusi médis pisan kadar kudu cara alus pikeun ngajawab masalah mobilitas sumberdaya médis hardware, jadi tutumpakan médis mobile téh naon maranéhna rék.
Nilai inti jasa médis teu yén CT nyaeta 128 barisan atanapi NMR nyaeta 3T, tapi perawatan médis mangrupa di sisi Anjeun mun anjeun peryogi eta.
ORICH Alat Médis nyaéta daék digawé jeung institusi médis séjén ngajalankeun ORICH wahana médis pikeun unggal pojok dimana eta diperlukeun.