en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • FS-500DDR
    FS-500DDR

    System UC-Arm Digital Radiology

  • FS-500DDR
    FS-500DDR

    Siling dipasang System Digital Radiology

  • FS-1000DRF
    FS-1000DRF

    System dinamis FPD Multifunctional Digital RF

  • DF-211H
    DF-211H

    Datar méja-System Digital Radiography

  • FS-500DDR
    FS-500DDR

    System lanté-Rail Digital Radiography

  • DF-625H-1
    DF-625H-1

    Tinggi Frékuénsi X-ray System diagnostik Digital

  • DF-323H
    DF-323H

    Radiology na fluoroscopy x-ray médis produsén

imah saméméhna 1 Teras panungtungan - Total 7 1 rékaman kaca Ayeuna / total 1 12 per kaca