en
sadaya Kategori
en

Disposable raray topeng / topeng bedah Médis

Anjeun aya didieu : imah /produk /Disposable raray topeng / topeng bedah Médis

  • /img / partikel-respirator.jpg
  • Respirator partikulasi

Respirator partikulasi

[Model sareng spésifikasi] Bentuk Lipat N95 (Henteu-cicing); 160mm×105mm
(Respirator ieu mangrupikeun non-NIOSH anu disatujuan)
[Bahan baku sareng saimbang] lawon non-anyaman 44%, lawon ngalémbéréh 28%, katun hawa panas 28%.
[Struktur sareng komposisi] Topeng diwangun ku awak masker, klip irung sareng sabuk topeng (aksésori: topeng pancing).
[Palaksanaan standar] GB19083-2010
[Ruang lingkup aplikasi] Produk ieu tiasa dianggo ku sadaya jinis jalma dina produksi sareng kahirupan, nutupan sungut, irung sareng rahang Sunda, pikeun nyegah PM2.5, lebu, formaldehida, knalpot mobil, lebu industri, baktéri sareng virus langsung ngalangkungan halangan pelindung.
[Tingkat perlindungan]Filter pikeun partikel anu henteu berminyak ≥95%

  • gambaran

Taros Kami