en
sadaya Kategori
en

Topéng non-médis

Anjeun aya didieu : imah /produk /Topéng non-médis

  • /img / non-médis-mask.jpg
  • Topéng non-médis

Topéng non-médis

[Ngaran Produk] Masker n95
[Model sareng spésifikasi] N95 160mm×105mm
[baku eksekutif] GB2626-2006
[Bahan baku sareng saimbang] lawon non-anyaman 44%, lawon lebur 28%, katun hawa panas 28%.
[Tingkat perlindungan]Filter pikeun partikel anu henteu berminyak ≥95%
[Struktur sareng komposisi] Topeng diwangun ku awak masker, klip irung sareng sabuk topéng.

  • gambaran

[Kinerja produk]
1. Topéng kudu dilengkepan klip irung anu didamel tina bahan anu bentukna.
2. Beubeur masker kedah tiasa dianggo ngagem.
3. Kakuatan pegat di titik sambungan antara sabuk topéng sareng awak topéng henteu kedah kirang ti 10N.
[Ruang lingkup aplikasi] Produk ieu tiasa dianggo ku sadaya jinis jalma dina produksi sareng kahirupan, nutupan sungut, irung sareng rahang Sunda, pikeun nyegah PM2.5, lebu, formaldehida, knalpot mobil, lebu industri, baktéri sareng virus langsung ngalangkungan halangan pelindung.

[parentah]
1. Tarik pita elastis dina tonggong ceuli, nyaluyukeun topéng sareng pita elastis supados teu raoseun.
2. Panutup topéng sareng panangan sareng gempur. Upami aya gasna bocor tina ujung topéng, saluyukeun topéng deui dugi ka moal aya bocor.
3. Saluyukeun beubeur elastis ka posisi anu nyaman.
4. Saluyukeun sasak irung supaya masker pas kana jambatan irung sareng pipi.

[Tindakan pancegahan, peringatan sareng tip]
1. Pariksa pakét sateuacan dianggo. Entong pake upami paketna rusak.
2. Punten mastikeun validitas produk sateuacan ngagunakeun sareng dianggo dina periode validitas.
3. Ngahaja dijajikeun, punten ganti dina waktuna.
4. Punten liren nganggo Langsung Bisi kaayaan anu teu normal sapertos ngarareunahan kulit atanapi teu ngaganggu karesep.
5. Produkna henteu steril.
6. Produk ieu mangrupikeun alat anu sanés sanés.

[Kaayaan panyimpen sareng metode] Nyimpen di kamar kalayan kalembaban relatif henteu langkung ti 80% jeung suhu antara -20 ℃ sareng 50 ℃, bébas tina gas corrosive sareng ventilated ogé, sareng jauh tina sumber polusi.
[Jasa hirup] Tilu taun ti saprak tanggal produksi

[Contraindications]
1. Alahan kana bahan produk ieu dilarang dianggo.
2. Pikeun asma parna sareng panyakit engapan parna anu sanés.

[Panjelasan grafik, simbul, singkatan]

[Kaayaan sareng metode transportasi] Anggo cara transportasi umum atanapi angkutan saluyu sareng kontrak; produkna kudu dilindungi tina tekanan beurat, sinar panonpoé langsung sareng hujan sareng salju nalika angkot.
[Tanggal produksi] Tampilkeun kotak
[pabrik] ORICH Equipment Médis (Tianjin) Co., Ltd
[Alamat produsén] Wewengkon Kidul, Blok D, No.16 Cuiming Jalan, YAT-Sen ilmiah Industrial Park, TEDA, Tianjin.
[hubungan] Telepon: +86 400-6850-899  
[Kodeu Pos] 301700
[website] http:// www.orich.com.cn

Taros Kami