en
sadaya Kategori
en

garis produk

Urang kudu loba produk

Mobile médis runtuyan
MACA DEUI
RADIOLOGY Imaging runtuyan
MACA DEUI

parusahaan BUBUKA

Unggal impian datang bener da ngungudag pengkuh maranéhanana kualitas sampurna ...

Orich Médis Equipment (Tianjin) Co., Ltd.

ORICH Equipment Médis (Tianjin) Co., Ltd teh joint venture Sino-AS. Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializes di Sunda.

ORICH geus gotten sistem kualitas QSR820, ISO9001, ISO13485, YY / T0287; ieu dileler salaku anggota menak tina RSNA; supplier mumpuni tina proyék utama pikeun bantuan asing Nasional sarta panitia internasional ngeunaan cross beureum; supplier mumpuni of WHO; sarta evaluasi sarta perusahaan rekomendasi ku Cina Médis Equipment Association.

  • jaringan pasar
  • Pamastian kualitas
  • garansi Service
nempo leuwih seueur

warta Center

Salaku produsén a, urang tiasa masihan anjeun leuwih!

  • 01
    Kumaha Long Dupi Tujuh Taun?

    tujuh taun, sarua jeung 2,555 poé, 61,320 jam, 3,679,200 menit, jeung 220,752,000 detik ...

    tujuh taun, ngawakilan tumuwuh nepi, kematangan atanapi oldness jalma hiji.

    tujuh taun, lila pikeun kahirupan. Aya sababaraha sev ...

    nempo leuwih seueur
  • 02
    The Médis Vehicle, Naon Aranjeunna Hayang - Luanchuan

    Leuwih sababaraha taun katukang, beuki loba mobile kandaraan médis geus dipindahkeun tina ORICH Alat Médis ka dayeuh, desa, Pertambangan, sarta wates ... konsumén The dibeuli geus jadi leuwih beragam, kayaning kaséhatan sarta kulawarga pla ...

    nempo leuwih seueur

Case customer

konsumén urang nu nampa ogé

Kami x alat sinar médis sarta ngaropéa rumah sakit mobile supplier mumpuni bantuan asing Nasional, Komite Internasional Palang Merah, WHO jeung organisasi nagara pamaréntah séjén, jsb

Kami x alat sinar médis sarta ngaropéa rumah sakit mobile supplier mumpuni bantuan asing Nasional, Komite Internasional Palang Merah, WHO jeung organisasi nagara pamaréntah séjén, jsb

Kami x alat sinar médis sarta ngaropéa rumah sakit mobile supplier mumpuni bantuan asing Nasional, Komite Internasional Palang Merah, WHO jeung organisasi nagara pamaréntah séjén, jsb

newsletter

Ngalanggan email urang keur informasi lastest

  Klik pikeun refresh