en
sadaya Kategori
en

wartos

Anjeun aya didieu : imah /wartos

Kumaha Long Dupi Tujuh Taun?

waktu : 2019-04-03 hits :

Gariswanci: A.D. 2011
lokasi: ORICH Alat Médis, Tianjin, Cina
angka: Salesmanagerof TradeDepartment Luar

 

 

DF-211H tinggi-frequencyphotographic systemof ORICH Alat Médis
Manehna teh hiji manajer jualan ngora Nyanghareupan nu parusahaan nu anyar, produk anyar jeung pasar anyar.
Manehna teh ningali maju ka hareup seru jeung urutan kahiji.
geuwat, warta alus datang saperti nu diharapkeun.
Tbilisi, Géorgia, dipikawanoh salaku "Taman Dewata", mangrupakeun kota geulis.
Rumah Sakit Anyar Visi Universitas aya tanda mangrupa supados dua mesin X-ray jeung nya.
haté dirina pinuh tina kabagjaan, na ieu téh léngkah munggaran dina karir dirina.

Nalika parabot kasebut shipped jauh, baé paduli aranjeunna, sarta manehna teu apal iraha jeung dimana manehna bisa papanggih aranjeunna deui. Manehna ngaharepkeun sagalana geus sagala katuhu jeung aranjeunna di nagara deungeun.

tujuh taun, flies waktos, timeflies ...
Gariswanci: A.D. Oktober, 2017
lokasi: Rumah Sakit Anyar Visi Universitas, Tbilisi, Géorgia
angka: Salessupervisor of ForeignTradeDepartment

Salila tujuh taun, manajer jualan geus dipelak kana sirah departemén, sarta ditandatanganan pesenan kalayan unit peuntas sagala buana. Sanajan, manehna geus pernah poho Urutan mimiti Rumah Sakit Anyar Visi Universitas di Géorgia.

Manehna konduktor datangna mulang ka tanah, pinuh ku ekspektasi.
Dina tujuh taun, nu eupan balik ti unggal customer \ 's neng éta alat anu aya dina kaayaan alus. Sanajan, kumaha ieu sagalana bade sareng aranjeunna di nagara deungeun?

Eta pernah nyerang ka dirina yén reuni nyaeta jadi heran!



DF-211H, nu geus dipake salila tujuh taun



DF-110A, nu geus dipake salila tujuh taun

mesin anu alus, euweuh wae masalah sadaya waktu, teknisi urang jeung Abdi resep pisan , ORICH bakal pilihan kahiji urang lamun sagala proyek di mangsa nu bakal datang.
Dr. Konstantine ceuk:
mesin pisan alus, tanpa masalah sadaya waktu, jadi teknisi urang jeung Abdi sadaya suka pisan. ORICH bakal pilihan kahiji urang lamun urang boga proyék sagala di mangsa nu bakal datang.

Dina momen anu, dulur di kamar éta sangkan reueus.

 

Salila tujuh taun, éta ampir satengah kahirupan pikeun hiji mesin X-ray.
Sanajan, aya enol gagalna, nol perbaikan jeung enol keluhan keur X-ray mesin, nu sanajan tetep lukisan gembleng.
Kami syukur kana technicians na radiologists sahiji Rumah Sakit Anyar Visi Universitas for teu jaga maranéhna pikeun ORICH alat.
Sarta kami leuwih reueus Cina sarta ORICH.

Realisasi unggal impian asalna tina ngungudag pengkuh tina kualitas sampurna.
Ieu syahadat jalma ORICH!