en
sadaya Kategori
en

runtuyan médis mobile

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan médis mobile

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/health_mobile_hospital-24.jpg
  • Kaséhatan mobile rumah sakit

Kaséhatan mobile rumah sakit

kasehatan, ti ngawitan ngurus

Ngaropéa keur ujian fisik rutin, nyugemakeun Imaging, nguji, ultrasound, biokimia, ECG
Struktur design kanal bisa memaksimalkan pamakéan spasi dina wahana jeung kalawan bébas ngabales ka
Hiji pilihan pangalusna ti rumah sakit mobile husus pikeun sakabéh tingkatan rumah sakit, instituti ujian fisik

  • gambaran