en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/fs_1000drf.jpg
  • FS-1000DRF

FS-1000DRF

System dinamis FPD Multifunctional Digital RF

Kombinasi optimum tina Multi-fungsi jeung kinerja High
FPD dinamis jeung aréa sinyalna panggedena di pasar
kasaimbangan sampurna diantara kualitas, réliabilitas, kagancangan, versatility
-Kualitas luhur gambar digital pikeun diagnosis ditingkatkeun

  • gambaran

Contact Us