en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/fs_500ddr-66.jpg
  • FS-500DDR

FS-500DDR

Siling dipasang System Digital Radiology

Candak nu diterangkeun dina propil kelas aviation
sistim kontrol Alus, pas, Gampang beroperasi
Tilted fotografi keur ujian rongga
Fotografi pikeun penderita trauma emergent
Sababaraha Imaging narima unit bisa ngonpigurasi

  • gambaran

Contact Us