en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/fs_500ddr-84.jpg
  • FS-500DDR

FS-500DDR

System lanté-Rail Digital Radiography

Travel badag bisa dipake Dina sakabeh Awak Radiography
Dipaké Dina The Tilted Radiography Of Nidus Husus
Pipah nu Nangtung Rotasikeun 180° Cooperating Jeung Langkung Unit Imaging
Sadaya-Mechanical Struktur Cadapt Pikeun rupa-rupa lingkungan

  • gambaran