en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/df_211h.jpg
  • DF-211H (DR)

DF-211H (DR)

Datar méja-System Digital Radiography

The Design Éta cocog Dokter \ 's Maké Kabiasaan Best
Efisien workflow jeung nyaman& Positioning gancang
Opat-Jalan floating Datar-Table Ngurangan The Sabar nalangsara
Sadaya-Mechanical Struktur Dupi Adaptasikeun Pikeun rupa lingkungan

bantalan as: 250kg

  • gambaran