en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/df_211h-16.jpg
  • DF-211H

DF-211H

X-ray System Radiography

The Design Éta cocog Dokter \ 's Maké Kabiasaan BestEfficient workflow jeung nyaman& Gancang PositioningFour-Jalan

bantalan as: 250kg

  • gambaran

Contact Us