en
sadaya Kategori
en

runtuyan Radiology Imaging

Anjeun aya didieu : imah /produk /runtuyan Radiology Imaging

  • HTTPS://www.orichmed.com/img/df_625h_1.jpg
  • DF-625H-1

DF-625H-1

Tinggi Frékuénsi X-ray System diagnostik Digital

Radiography na Fluoroscopy fungsi dina hiji mesin
Konfigurasi Alus na gambar pangalusna nyadiakeun
Apr-768 rupa kaayaan radiography, adequately satisfies syarat diagnostik
sistim dipercaya, waktos paparan pondok, resolusi gambar pangalusna

  • gambaran

Contact Us