EN
Të gjitha kategoritë
EN

Lajme

Ti je ketu : shtëpi /Lajme

Automjeti Medical, Atë që ata duan - Luanchuan

kohë : 2019-04-03 Hits :

Gjatë disa viteve të fundit, automjete më shumë dhe më të lëvizshme mjekësore janë zhvendosur nga Pajisja medicinale ORICH në qytete, fshatrat, minierat, dhe kufijtë ... Klientët e blera janë bërë më të larmishme, të tilla si Komisioni shëndetin dhe planifikimin familjar, spitale, qendrat e ekzaminimit fizik, departamentet e përgjithshme logjistike, Kryqi i Kuq, dhe ndërmarrjet e ..., të cilët kanë nevoja të ndryshme dhe misione të ndryshme. Vetëm ata njerëz që kanë nevojë për automjete mjekësore e di vlerën e tyre.

Në Maj 2017, Luanchuan County investuar RMB 2 milionë më shumë, dhe caktuar Luanchuan People \ 's Hospital dhe Luanchuan tradicionale Medicine Hospital për të blerë së bashku dy automjete multifunksionale fizike provimit nga pajisja mjekësore ORICH nga parimi i zgjedhjes nga më të mirë e më të mirë.Luanchuan County

Ka shumë male, ndërsa më pak tokat në Luanchuan. "Djemtë ecin poshtë malit, vajzat martohen nga mali, dhe e vjetër janë kapur në mal” është një përshkrim i vërtetë i jetës në Luanchuan. këtu, shërbimet mjekësore janë bllokuar për shkak të rrugëve të rënda malore. Sidomos për ata plak bosh fole, ajo është e vështirë për të marrë trajtim në kohë në rast të një emergjence. prandaj, kujdesi parandalues ​​mjekësor është veçanërisht e rëndësishme. Dhe vetëm zbulimin e hershëm dhe diagnoza e hershme, mund të ndodhë trajtimi i hershëm dhe shërim në fillim

Në 2017, Luanchuan Qeveria zbatuar zbutjen e varfërisë dhe të saktë projekt përfitim mjekësor për të ofruar ekzaminime falas fizike për të moshuarit mbi 60 dhe fshatarët e varfër. Mali është një pengesë që ata të kapërcyer.

Si t për të lëvizur në qendër fizike provimit në male?

Një automjet celular mjekësore është përgjigje.

ORICH Medical Deviceis një prodhues profesional të automjeteve celular mjekësore dhe mjekësore pajisje radioaktive diagnostikuese, dhe e vetmja kompani në Kinë që të arrijë prodhimin e shumë sistematike sinkron në fushën e rrezatimit dhe medicaltreatment celular. për më tepër, ajo zotëron një zgjidhje të plotë në spital celular. Ne jemi plotësisht të vetëdijshëm se "customization” është shpirti i automjeteve celular mjekësore. Në Pajisja medicinale ORICH, nuk ka dy mjete të lëvizshme mjekësore janë të njëjtë. Shërbimet tona fillojnë nga Thirrja e parë të konsultimit.


Bazuar në këtë plan, 16 e gjuhës rregullta të tilla si filmi rreze-X, rutinë të gjakut, B ultratinguj, elektrokardiogramë, etj. mund të përfundojë në automjet në një kohë.

veç, bazuar në nevojat aktuale të projektit Luanchuan përfitimit mjekësore, Ne japin sistemet profesionale e mëposhtme për automjetin mjekësor Luanchuan:

Protectiveroomsin fushë profesionale rrezatimi

Në funksion të kohë të ngushtë dhe projektin e përfitimeve mjekësore të rëndë, masat mbrojtëse të personelit mjekësor janë marrë. Dhe dizajni i integruar i skelet çeliku dhe kornizën e trupit është miratuar për zonën e rrezatimit për të parandaluar në mënyrë efektive e rrezatimit ray.

Brendshme të sistemit mjedisi optimization

Gjatë projektit Luanchuan përfitimeve mjekësore, në funksion të numrit të madh të ekzaminerët moshuar mjekësore, automjetet mjekësore janë të pajisura me sistemin e brendshëm mjedis optimization për të pastruar në mënyrë efektive, e bëj shterp, dehumidify, i ftohtë, ose ngrohjes e ajrit, dhe për të siguruar ajër të pastër në automjet në kushte të rrjedhës së madhe të turmës.

me tension të lartë të sistemit inteligjent të vetë-adaptive furnizimit me energji elektrike

Në pikëpamje të kushteve komplekse dhe të vështira të furnizimit me energji elektrike në zonat e largëta, automjetet janë të pajisura me një të tensionit të lartë të sistemit të vetë-adaptive inteligjente furnizimit me energji elektrike, e cila nuk është vetëm në përputhje me pushtet 380V industrial dhe 220V pushtet civile, por gjithashtu siguron që pajisjet mjekësore për automjetet mjekësore mund të punojnë edhe në kushte të pafavorshme të tilla si mbi-lartë, Kushtet mbi-të ulët dhe të paqëndrueshme.

platforma Intelligentvideocloud

shërbime të ndryshme cloud mjekësore, të tilla si diagnozë cloud, film cloud, magazinimit cloud, cloud prenotim, dhe konsultimi cloud, etj. Janë dhënë për të krijuar lidhje të gjelbër në mes të pacientëve, spitale, dhe ekspertët.

Ne korrik 2017, mjetet e veçanta për Luanchuan ekzaminimin shëndetësor është dorëzuar zyrtarisht.Medical handoverceremonybetween automjeteve Luanchuan dhe ORICH Medical DeviceMr. nie, Drejtori i Shëndetësisë dhe Komisioni i PlanifikimitZotiamiljar, Mr. li, Presidenti i Luanchuan People \ e 's Hospital, dhe Z.. tingëllon, presidenti i Spitalit Luanchuan tradicionale mori pjesë në ceremoninë e dorëzimitInterior zonë funksionale e ORICH automjetit ekzaminimit shëndetësor multifunksionale

Luanchuan investuar RMB 10.3 milion për të siguruar ekzaminimin fizik pa për më shumë se 50,000 të moshuarit e moshës mbi 60 dhe fshatarët e varfër. Dy automjete mjekësore përdoren për të kryer ekzaminimet falas fizike për më shumë se 40,000 të moshuarit, e cila merr të mirë vlerësuar nga të gjithë Agjencia e Lajmeve circles.Xinhua ekskluzivisht raportuar atë në faqen e parë të Xinhua Daily Telegraph saj.Front-pagereportof Agjencia e lajmeve Xinhua
Pa pagesë Automjet Medical Drives në fshat të vogël

 

Automjeti mjekësor ORICH në Huangbai Village, Miaozi Town, Luanchuan Countyekzaminim X-ray në automjet mjekësoreEkzaminimi me ultratinguj në automjetin mjekësorEkzaminimi EKG në automjetin mjekësor

 

Matja e presionit të gjakut për fshatarët


ekzaminim të gjakut për fshatarët
Referojuni numri i institucioneve kombëtare mjekësore dhe shëndetësore në fund të majit 2017 lëshuar nga Qendra e informacionit statistikor të Shëndetit Kombëtar dhe Komisioni i Planifikimit Familjar, deri në fund të majit 2017, numri i institucioneve mjekësore dhe shëndetësore në të gjithë vendin kishte arritur 988,000. However, në disa zona të largëta, shërbimet mjekësore janë ende të papërshtatshëm. Shteti ka investuar shumë për të blerë pajisjet mjekësore. Në shumë zona, spitalet nivelit qarkut janë pajisur me pajisje të ndryshme të lartë fund mjekësomegjithatëCT, NMR dhe MBI. However, për shkak të disa faktorëve të komplikuara siç janë trafiku, shumë njerëz në nivelin fillor nuk kanë qasje në shërbime mjekësore. Institucionet shëndetësore në të gjitha nivelet duhet një mënyrë e mirë për të zgjidhur problemin lëvizjen e burimeve hardware mjekësore, kështu që automjetet të lëvizshme mjekësore janë atë që ata duan.
Vlera kryesore e shërbimeve mjekësore nuk është se CT është 128 rreshtave ose NMR është 3T, por kujdesi mjekësor është në anën tuaj, kur keni nevojë për atë.
Device ORICH Medical është i gatshëm të punojë me institucione të tjera mjekësore për të përzënë automjetit mjekësore ORICH në çdo cep ku është e nevojshme.