EN
Të gjitha kategoritë
EN

Programi i prodhimit

Ne kemi shumë produkte

MOBILE MJEKËSORE SERIES
LEXO MË SHUMË
Radiologjia it Imazhe SERIES
LEXO MË SHUMË

Kompania Hyrje

Çdo ëndërr bëhet realitet NGA ndjekje të tyre të vazhdueshme të cilësisë së përsosur ...

ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd.

ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd është ndërmarrje e përbashkët Sino-SHBA. Kjo është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë e specializuar në R.

ORICH ka marrë sistemin e cilësisë QSR820, ISO9001, ISO13485, YY / T0287; është dhënë si anëtar i nderuar i RS; furnizues të kualifikuar e projektit madhor për ndihmë shtetas i huaj dhe Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq; furnizues të kualifikuar të OBSH; dhe vlerësimi dhe ndërmarrje rekomandim nga Kina Shoqata pajisje mjekësore.

 • rrjeti Market
 • Sigurimi i cilësisë
 • garanci të shërbimit
Shiko më shumë

LAJME CENTER

Si një prodhues, Ne mund të ju jap më shumë!

 • 01
  Sa kohë është shtatë vjet?

  shtatë vjet, e barabartë me 2,555 ditë, 61,320 orë, 3,679,200 minuta, dhe 220,752,000 sekonda ...

  shtatë vjet, paraqesin rritje deri, maturimit ose vjetërsinë e një personi.

  shtatë vjet, një kohë të gjatë për jetën. Ka pak sev ...

  Shiko më shumë
 • 02
  Automjeti Medical, Atë që ata duan - Luanchuan

  Gjatë disa viteve të fundit, automjete më shumë dhe më të lëvizshme mjekësore janë zhvendosur nga Pajisja medicinale ORICH në qytete, fshatrat, minierat, dhe kufijtë ... Klientët e blera janë bërë më të larmishme, të tilla si shëndetit dhe familjes së Pla ...

  Shiko më shumë

Rasti Customer

Klientët tanë janë pranuar mirë

Ne jemi Medical Equipment rreze x dhe përshtatur spital lëvizshme furnizues të kualifikuar të ndihmës së huaj, Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq, OBSH dhe organizata të tjera vende qeveritare, etj

Ne jemi Medical Equipment rreze x dhe përshtatur spital lëvizshme furnizues të kualifikuar të ndihmës së huaj, Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq, OBSH dhe organizata të tjera vende qeveritare, etj

Ne jemi Medical Equipment rreze x dhe përshtatur spital lëvizshme furnizues të kualifikuar të ndihmës së huaj, Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq, OBSH dhe organizata të tjera vende qeveritare, etj

GAZETE

Regjistrohu për e-mail tonë për informacionin më të ri

  Kliko për të rifreskuar