EN
Kabeh Kategori
EN

News

Sampeyan kene : Home /News

Medical Vehicle, Apa Padha Arep - Luanchuan

wektu : 2019-04-03 Hits :

Swara past sawetara taun, liyane lan liyane seluler kendaraan medical wis dipindhah saka ORICH Medical Device kutha, desa, tambang, lan wates ... pelanggan The dituku wis saya akeh, kayata Komisi kesehatan planning, rumah sakit, pusat ujian fisik, departemen logistics general, salib abang, lan Enterprises ..., sing duwe kabutuhan beda lan misi beda. Mung wong-wong sing kudu kendaraan medical sumurup sing.

ing Mei 2017, Luanchuan County nandur modhal RMB 2 yuta liyane, lan diutus Luanchuan Wong \ 's Hospital lan Hospital Luanchuan Traditional Medicine kanggo melu tuku loro kendaraan ujian fisik multifunctional saka ORICH Medical Device dening prinsip milih metu paling apik ing paling.



Luanchuan County

Ana akeh gunung nalika bantala kurang ing Luanchuan. "Sing lanang lumaku mudhun gunung, bocah-bocah wadon omah-omah ing gunung, lan lawas sing kejiret ing gunung” gambaran bener saka urip ing Luanchuan. kene, Layanan medical sing diblokir amarga dalan gunung abot. Utamané kanggo wong-wong sepuh nest P, iku angel kanggo njaluk perawatan pas wektune ing acara kang darurat. Mulane, care medical nyegah iku utamané penting. Lan mung deteksi awal lan diagnosa awal, bisa perawatan awal lan Recovery awal dumadi

ing 2017, Government Luanchuan dipun ginakaken ing pengentasan kemiskinan akurat lan project entuk manfaat medical kanggo nyedhiyani ujian fisik free kanggo wong tuwa liwat 60 lan désa miskin. Gunung punika pêpalang kanggo wong-wong mau kanggo ngatasi.

Carane t kanggo mindhah pusat ujian fisik menyang gunung?

A kendaraan medical seluler jawaban.

ORICH Medical Deviceis Produsèn profesional saka kendaraan medical mobile lan peralatan diagnostik medical radioaktif, lan perusahaan mung ing China sing tekan produksi salaras Highly rapi ing lapangan radiation lan medicaltreatment mobile. Menapa malih, iku ndarbeni solusi rumah sakit mobile lengkap. Kita kanthi weruh sing "pangaturan” iku nyawa saka kendaraan medical mobile. Ing ORICH Medical Device, ora loro kendaraan medical mobile sing persis padha. Kita layanan miwiti saka telpon rembugan pisanan.


Adhedhasar rencana iki, 16 ujian tumindake kayata film X-ray, tumindake getih, B ultrasonik, electrocardiogram, etc. bisa rampung ing kendaraan ing siji wektu.

Saliyane, adhedhasar kebutuhane nyata Luanchuan project entuk manfaat medical, kita nglengkapi sistem profesional ngisor iki kanggo Luanchuan kendaraan medical:

Protectiveroomsin area radiation profesional

Ing tampilan saka nyenyet-wektu lan project entuk manfaat medical heavy-tugas, ngukur protèktif Staff medical sing dijupuk. Lan desain terpadu balung baja lan framework awak wis diadopsi kanggo wilayah radiation èfèktif nyegah radiation ray.

sistem Optimization lingkungan Interior

Sak project entuk manfaat medical Luanchuan, ing tampilan saka nomer akeh examiners medical tuwa, kendaraan medical sing dilengkapi sistem Optimization lingkungan interior èfèktif ngresiki, sterilize, dehumidify, kelangan, utawa panas udhara, lan mesthekake udara seger ing kendaraan ing kahanan aliran akeh.

Intelligent sistem sumber daya-voltase dhuwur dhewe-adaptif

Ing tampilan saka kahanan Komplek lan atos saka sumber daya ing wilayah remot, kendaraan sing dilengkapi karo sistem sumber daya-voltase dhuwur dhewe-adaptif cerdas, kang ora mung kompatibel karo daya industri 380V lan daya sipil 220V, nanging uga njamin yen piranti medical ing kendaraan medical bisa uga ing salabetipun kahanan kayata kinggilen, kahanan liwat-kurang lan boten stabil.

platform Intelligentvideocloud

Maneka warna layanan maya medical, kayata diagnosis maya, film maya, maya panyimpenan, pesenan maya, lan rembugan maya, etc. Sing kasedhiya kanggo netepake pranala ijo antarane patients, rumah sakit, lan ahli.

ing Juli 2017, kendaraan khusus kanggo ujian kesehatan Luanchuan iki resmi dikirim.



kendaraan Medical handoverceremonybetween Luanchuan lan ORICH Medical Device



Mr. nie, Direktur Health lan Komisi KB, Mr. Li, Presiden LuanchuPak Wong \ 's Hospital, lan Pak. Ding, presiden Hospital Traditional Luanchuan dirawuhi upacara handover



area fungsi Interior of ORICH kesehatan multifunctional ujian kendaraan

Luanchuan nandur modhal RMB 10.3 yuta kanggo nyedhiyani ujian fisik free luwih saka 50,000 wong tuwa umur liwat 60 lan désa miskin. Loro kendaraan medical digunakake kanggo nindakake ing ujian fisik free luwih saka 40,000 wong tuwa, kang ditampa ngregani apik saka kabeh News Agency circles.Xinhua istimewa uninga ing kaca ngajeng sawijining Xinhua Daily Telegraph.



Ngarep-pagereportof Xinhua News Agency
Free Vehicle Medical Drive menyang Village Cilik

 

ORICH kendaraan medical ing Huangbai Village, Miaozi Town, Luanchuan County



ujian X-ray ing kendaraan medical



ujian ultrasonik ing kendaraan medical



ujian ECG ing kendaraan medical

 

Takeran meksa getih kanggo desa


ujian Sang kanggo desa
Deloken Jumlah Medical lan Kesehatan National Institutions ing Akhir Mei 2017 ditanggepi dening Information Center statistik saka Health National lan Komisi KB, ing pungkasan Mei 2017, nomer institusi medical lan kesehatan ing saindhenging negara wis ngrambah 988,000. However, ing sawetara wilayah remot, Layanan medical isih nyenengake. negara wis nandur modhal kathah kanggo tuku piranti medical. Ing akèh dhaerah, ing rumah sakit kabupaten-tingkat wis dilengkapi karo macem-macem piranti medical dhuwur-mburi, kayata CT, NMNangingBI. However, amarga sawetara faktor rumit kayata lalu lintas, akeh wong ing tingkat utami ora duwe akses kanggo medical layanan. Institusi medical ing kabeh tingkat kudu cara sing apik kanggo ngatasi masalah mobilitas sumber medical hardware, supaya kendaraan medical mobile apa padha arep.
Nilai inti saka layanan medical ora sing CT punika 128 larik utawa NMR iku 3T, nanging medical care ing sisih nalika sampeyan perlu iku.
ORICH Medical Device iku cumadhang kanggo bisa karo institusi medical liyane kanggo drive ORICH kendaraan medical kanggo saben pojok ngendi iku perlu.