EN
Kabeh Kategori
EN

Respirator sebagian

Sampeyan kene : Home /Products /Respirator sebagian

  • /img / partikel-respirator.jpg
  • Respirator sebagian

Respirator sebagian

[Model lan spesifikasi] Formulir Dipat N95 (Ora resik); 160mm×105mm
(Respirator iki ora disetujoni karo NAOSH)
[Bahan mentah lan proporsi] kain sing ora dirajut 44%, dileburake kain 28%, katun udara panas 28%.
[Struktur lan komposisi] Topeng kasebut dumadi saka awak topeng, klip irung lan sabuk topeng (Aksesoris: topeng pancing).
[Standar eksekusi] GB19083-2010
[Scope aplikasi] Produk iki dipakai kabeh jinis wong ing produksi lan urip, nutupi cangkem, irung lan rahang pangguna, kanggo nyegah PM2.5, bledug, formaldehida, exhaust mobil, bledug industri, bakteri lan virus langsung liwat panyedhiya alangan pelindung.
[Tingkat perlindungan]Filter kanggo partikel sing ora berminyak ≥95%

  • Description

Contact Us