EN
Kabeh Kategori
EN

Topeng non-medis

Sampeyan kene : Home /Products /Topeng non-medis

  • /img / non-medical-mask.jpg
  • Topeng non-medis

Topeng non-medis

[jeneng Product] Makser n95
[Model lan spesifikasi] N95 160mm×105mm
[standar Executive] GB2626-2006
[Bahan mentah lan proporsi] kain sing ora dirajut 44%, kain nyawiji 28%, katun udara panas 28%.
[Tingkat perlindungan]Filter kanggo partikel sing ora berminyak ≥95%
[Struktur lan komposisi] Topeng kasebut dumadi saka awak topeng, klip irung lan sabuk topeng.

  • Description

[Kinerja produk]
1. Topeng kasebut kudu dilengkapi klip irung sing digawe saka bahan sing bisa dibentuk.
2. Sabuk masker kudu trep.
3. Kekuwatan bejat ing titik sambungan antarane sabuk topeng lan awak topeng ora kurang saka 10N.
[Scope aplikasi] Produk iki dipakai kabeh jinis wong ing produksi lan urip, nutupi cangkem, irung lan rahang pangguna, kanggo nyegah PM2.5, bledug, formaldehida, exhaust mobil, bledug industri, bakteri lan virus langsung liwat panyedhiya alangan pelindung.

[Instructions]
1. Tarik band elastis ing mburi kuping, atur topeng lan band elastis supaya bisa dirasakake.
2. Tutup topeng nganggo tangan lan ambegan. Yen ana gas sing bocor saka pojok topeng, atur topeng maneh nganti ora bocor gas.
3. Nyetel sabuk elastis kanthi posisi sing nyaman.
4. Nyetel jembatan irung supaya topeng kasebut cocog jembatan irung lan pipi.

[Cegahan, bebaya lan tips]
1. Priksa paket sadurunge digunakake. Aja nggunakake yen paket wis rusak.
2. Mangga konfirmasi kesahihan produk sadurunge digunakake lan digunakake sajrone wektu validitas.
3. Ora sengaja dadi lemah, mangga ganti ing wektu.
4. Mangga mandheg nggunakake Langsung Ing kasus sing ora normal kayata sumelang kulit utawa rasa ora nyaman.
5. Produk kasebut ora bermutu.
6. Produk iki minangka piranti non-medis.

[Kahanan lan metode panyimpenan] Simpen ing kamar kanthi kelembapan relatif ora luwih saka 80% lan suhu antara -20 ℃ lan 50 ℃, bebas saka gas korosif lan uga ventilasi, lan adoh saka sumber polusi.
[Urip layanan] Telung taun wiwit tanggal produksi

[Contraindications]
1. Alahan kanggo materi saka produk iki dilarang digunakake.
2. Kanggo panandhang asma lan penyakit ambegan abot.

[Panjelasan grafis, simbol, singkatan]

[Kahanan lan metode transportasi] Gunakake cara transportasi utawa transportasi umum miturut kontrak kasebut; produk kasebut kudu dilindhungi saka tekanan sing abot, srengenge langsung lan udan lan salju nalika transportasi.
[Tanggal produksi] Tampilake kothak
[Produsen] Peralatan Kedokteran ORICH (Tianjin) Co, Ltd
[Alamat saka pabrikan] Area Kidul, D blok, No.16 Jalan Cuiming, Yat-sen Scientific Industrial Park, TEDA, Tianjin.
[Contact] Telpon: +86 400-6850-899  
[Kode Pos] 301700
[situs web] http:// www.orich.com.cn

Contact Us