EN
Kabeh Kategori
EN

line PRODUCT

We kudu akeh produk

MOBILE MEDICAL SERIES
Read More
Radiology IMAGING SERIES
Read More

perusahaan PURWAKA

EVERY DREAM nerangake bener saka nguber ngengkel BASARNA OF QUALITY PERFECT ...

Orich Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd.

ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd punika joint venture Sino-US. Iku perusahaan dhuwur-tech spesialisasi ing R.

ORICH wis nandang gerah sistem kualitas QSR820, ISO9001, ISO13485, YY / T0287; dianugerahi minangka anggota kinurmatan RSNA; Supplier qualified project utama kanggo manca sepindah National lan panitia internasional salib abang; Supplier qualified WHO; lan evaluasi lan perusahaan rujukan dening China Medical Equipment Association.

  • jaringan Market
  • Quality assurance
  • njamin Service
Ndeleng More

PAWARTA CENTER

Minangka Produsèn, kita bisa menehi liyane!

  • 01
    Carane Long Apa Seven Taun?

    pitung taun, witjaksono kanggo 2,555 dina, 61,320 jam, 3,679,200 menit, lan 220,752,000 detik ...

    pitung taun, makili akeh munggah, kadewasan utawa oldness wong.

    pitung taun, dangu urip. Ana sawetara sev ...

    Ndeleng More
  • 02
    Medical Vehicle, Apa Padha Arep - Luanchuan

    Swara past sawetara taun, liyane lan liyane seluler kendaraan medical wis dipindhah saka ORICH Medical Device kutha, desa, tambang, lan wates ... pelanggan The dituku wis saya akeh, kayata kesehatan lan kulawarga pla ...

    Ndeleng More

Case customer

Kita pelanggan sing uga ditampa

We are ing x peralatan ray medical lan selaras rumah sakit mobile supplier qualified saka manca sepindah National, Komite International Palang Merah, WHO lan organisasi negara pemerintah, etc

We are ing x peralatan ray medical lan selaras rumah sakit mobile supplier qualified saka manca sepindah National, Komite International Palang Merah, WHO lan organisasi negara pemerintah, etc

We are ing x peralatan ray medical lan selaras rumah sakit mobile supplier qualified saka manca sepindah National, Komite International Palang Merah, WHO lan organisasi negara pemerintah, etc

NEWSLETTER

Langganan email kita kanggo informasi lastest

  Klik refresh