EN
Kabeh Kategori
EN

News

Sampeyan kene : Home /News

Carane Long Apa Seven Taun?

wektu : 2019-04-03 Hits :

timeline: A.D. 2011
Lokasi: ORICH Medical Device, Tianjin, China
Figure: Salesmanagerof TradeDepartment Foreign

 

 

DF-211H dhuwur-frequencyphotographic systemof ORICH Medical Device
Dheweke wis manager sales enom ngadhepi karo perusahaan anyar, produk anyar lan pasar anyar.
Dheweke wis looking nerusake kanggo mangsa macem lan urutan pisanan.
rauh, kabar apik arrives kaya samesthine.
Tbilisi, Georgia, dikenal minangka "Garden Dewata", iku sawijining kutha ayu.
The Rumah Sakit New Vision University ana pratandha lan supaya loro mesin X-ray karo dheweke.
atiné kebak kabungahan, lan iki iku langkah pisanan ing kariré.

Nalika peralatan wis mlebukake adoh, dheweke iku babagan wong, lan dheweke ora ngerti nalika lan ing ngendi dheweke bisa ketemu wong maneh. Aku ngarep-arep kabeh iku kabeh tengen karo wong-wong mau ing negara manca.

pitung taun, mabur wektu, timeflies ...
timeline: A.D. Oktober, 2017
Lokasi: Hospital New Vision University, Tbilisi, Georgia
Figure: Salessupervisor saka ForeignTradeDepartment

Pitung taun, manager sales wis thukul dadi kepala departemen, lan mlebu pesenan karo Unit tengen kabeh bawana. Nanging, dheweke wis tau lali urutan pisanan Hospital New Vision University ing Georgia.

Dheweke ngayahi riko bali menyang tanah, kebak pangarepan.
Ing pitung taun, saran saka saben customer \ 's riko iku piranti ana ing kahanan apik. Nanging, carane wis kabeh arep karo wong-wong mau ing negara manca?

Iku tau wonten kanggo dheweke sing reuni punika surprise!



DF-211H, kang wis digunakake kanggo pitung taun



DF-110A, kang wis digunakake kanggo pitung taun

Mesin iki apik, ora masalah kabeh wektu, Teknisi kita lan aku bgt , ORICH bakal dadi pilihan pisanan kita yen project ing mangsa.
Dr. Konstantine ngandika:
mesin uga apik, tanpa masalah kabeh wektu, supaya Teknisi kita lan aku kabeh kaya iku akeh banget. ORICH bakal dadi pilihan pisanan kita yen kita duwe project sembarang ing mangsa.

Ing wayahe, wong-wong ing kamar supaya bangga.

 

Pitung taun, iku meh setengah urip kanggo mesin X-ray.
Nanging, ana nul Gagal, nul ndandani lan nul complaint kanggo X-ray mesin, kang malah tetep lukisan utuh.
We are ngucapke matur nuwun kanggo teknisi lan Radiologen Sakit New Vision University kanggo care kanggo ORICH piranti.
Lan kita luwih bangga China lan ORICH.

Realisasi saben ngimpi rawuh saka nguber ngengkel kualitas sampurna.
Iki akidah wong ORICH!