EN
Kabeh Kategori
EN

seri medical Mobile

Sampeyan kene : Home /Products /seri medical Mobile

  • https://www.orichmed.com/img/health_mobile_hospital-24.jpg
  • HEALTH MOBILE HOSPITAL

HEALTH MOBILE HOSPITAL

Health, miwiti saka care

Selaras kanggo ujian fisik tumindake, maremake imaging, testing, ultrasonik, biokimia, ECG
struktur desain Channel bisa nggedhekake nggunakake papan ing kendaraan lan bebas nanggapi menyang
A pilihan sing paling apik saka rumah sakit mobile khusus kanggo kabeh tingkat saka rumah sakit, instituti ujian fisik

  • Description

Contact Us