EN
Kabeh Kategori
EN

seri Radiology Imaging

Sampeyan kene : Home /Products /seri Radiology Imaging

  • https://www.orichmed.com/img/fs_1000drf.jpg
  • FS-1000DRF

FS-1000DRF

Sistem dinamis FPD multifunctional Digital RF

kombinasi paling luweh saka Multi-fungsi lan kinerja High
FPD Dynamic karo wilayah jangkoan paling gedhé ing pasar
imbangan sampurna antarane kualitas, linuwih, kacepetan, versatility
-Top kualitas gambar digital kanggo diagnosa meningkat

  • Description

Contact Us