EN
Kabeh Kategori
EN

seri Radiology Imaging

Sampeyan kene : Home /Products /seri Radiology Imaging

  • https://www.orichmed.com/img/fs_500ddr-66.jpg
  • FS-500DDR

FS-500DDR

Ceiling dipasang System Digital Radiology

Njupuk timbal ing profil bahan aviation
sistem kontrol banget, akurat, gampang operate
Diiringake photography kanggo ujian growong
Photography kanggo patients karo trauma emergèn
Multiple imaging nampa Unit bisa diatur

  • Description

Contact Us