EN
Kabeh Kategori
EN

seri Radiology Imaging

Sampeyan kene : Home /Products /seri Radiology Imaging

  • https://www.orichmed.com/img/fs_500ddr-84.jpg
  • FS-500DDR

FS-500DDR

Sistem Floor Rail Digital Radiography

Travel luwih gedhe bisa digunakake ing Whole Body Radiography
Digunakake ing diiringake Radiography Of Nidus Special
Tube The Stand Puter 180° Sama Kanthi Multiple Unit Imaging
Kabeh-Teknik Struktur Cadapt Kanggo A Macem-macem Of Lingkungan

  • Description

Contact Us