EN
Kabeh Kategori
EN

seri Radiology Imaging

Sampeyan kene : Home /Products /seri Radiology Imaging

  • https://www.orichmed.com/img/df_211h.jpg
  • DF-211H (DR)

DF-211H (DR)

Flat Tabel-System Digital Radiography

The Design Sing Cocokake The Doctor \ 's Nggunakake Dalil Best
Efisien Workflow Lan Trep& Positioning Fast
Four-Way Floating Flat-Table Nyuda The Patient gerah
Kabeh-Teknik Struktur Bisa Atur Kanggo Macem-macem Of Lingkungan

prewangan: 250kg

  • Description

Contact Us