EN
Kabeh Kategori
EN

seri Radiology Imaging

Sampeyan kene : Home /Products /seri Radiology Imaging

  • https://www.orichmed.com/img/df_625h_1.jpg
  • DF-625H-1

DF-625H-1

High Frequency X-ray System diagnostik Digital

Radiography lan Fluoroscopy fungsi ing siji mesin
konfigurasi banget lan gambar nyedhiyani
APR-768 jenis kondisi radiography, cekap kangge nglegakake syarat diagnostik
sistem Reliable, Wektu cahya sing cendhak, résolusi gambar

  • Description

Contact Us