EN
Kabeh Kategori
EN

seri medical Mobile

Sampeyan kene : Home /Products /seri medical Mobile

  • https://www.orichmed.com/img/ct_scanning_mobile_hospital.jpg
  • CT Mindhai MOBILE HOSPITAL

CT Mindhai MOBILE HOSPITAL

lengkap, pemikir lan tliti

Dibangun ing 16/64 irisan CT bisa entuk CT mindhai fungsi lengkap.
Digunakake kanggo diagnosis lan layanan awal kanggo kanker, jantung babagan pembuluh darah penyakit utek lan ma

  • Description

Contact Us